Ati ajuns in punctul in care trebuie sa cautati invitatiile pentru nunta voastra? Daca da, ma bucur ca ai ajuns pe blog. Haide sa discutam putin despre invitatiile personalizate, care sunt plusurile si minusurile pe care le intalnesti, atunci cand iti doresti varianta personalizata.

Probabil stii deja ca ceea ce oferim noi sunt invitatii personalizate, modele putin diferite, handmade, invitatii pentru care lucram cu mult drag si atentie, astfel incat sa fie reprezentative pentru nunta mirilor care ne aleg. Necesita timp, implicare si o buna cunoastere a dorintelor mirilor.

Atunci cand alegi varianta de invitatii personalizate, comunicarea cu furnizorul este extrem de importanta, pentru a ajunge la rezultatul mult dorit. La fel ca pentru fiecare serviciu contractat pentru nunta, exista plusuri si minusuri, aspecte pe care as dori sa ti le detaliez pe scurt. Te vor ajuta sa iei alegerea potrivita.

De ce sa alegi invitatii personalizate

Poate esti ca mine si iti va fi greu sa alegi un model din cele multe pe care le gasesti online. Astfel te vei opri neintentionat la o propunere de pe Pinterest. Atunci cand ai o idee si nu gasesti invitatia potrivita cerintelor tale, poti apela la un furnizor care iti va personaliza invitatia. Asta reprezinta urmatoarele aspecte:

  • invitatia se va plia nevoilor tale: culori, dimensiune, tipul de carton, accesorii si, nu in ultimul rand, design
  • poti adauga sau elimina elemente dintr-un design pe care il primesti
  • in momentul in care doresti un model personalizat, vei primi 2-3 variante din care sa alegi varianta potrivita pentru voi
  • invitatia va va reprezenta intru totul
  • invitatiile tale vor fi lucrate manual, fiecare detaliu si accesoriu inserat, pe rand, pe fiecare bucata
  • poti pastra tema nuntii si pentru invitatii, meniuri, numere de masa, etichete sau alte elemente de papetarie pe care le doresti pentru nunta
  • poti adauga informatii referitoare la locatie, program, elemente in plus fata de invitatiile traditionale
  • poti fi nonconformist cu alegera invitatiilor – cu cat va reprezinta mai mult, cu atat vor fi mai speciale
  • cerul e limita atunci cand vine vorba de creatie

Consider ca o invitatie de nunta este cartea de vizita a nuntii voastre. Este primul lucru pe care invitatii il vor primi de la voi, in calitate de miri si care le va face o prima impresie despre ceea ce vor gasi in ziua marelui eveniment. Din punctul meu de vedere, invitatia este importanta atat pentru miri, dar si pentru invitati. E calea de comunicare cu cei pe care ii veti avea alaturi in ziua nuntii. Astfel ca, o invitatie de nunta personalizata va exprima implicare si devotament pentru intregul eveniment.

De ce sa nu alegi invitatii personalizate

Primul lucru pe care trebuie sa il stii despre invitatiile personalizate este ca nu sunt in mod special ieftine. Parerea mea este ca, e important sa iti cunosti limitele in ceea ce priveste bugetul. O invitatie personalizata si handmade nu va avea acelasi pret precum cele facute “pe banda”. Preturile se pot modifica in functie de accesorii, dimensiune, felul cartonului. In momentul in care sunt intrebata despre pretul unui model care nu face parte din colectia mea, ci va fi personalizat, nu voi putea transmite instant un pret. Petul se va calcula dupa ce cunosc exact ce si cum e nevoie pentru realizarea modelului dorit.

De asemenea, este posibil ca timpul de executie sa fie putin mai lung pentru invitatiile handmade, datorita numarului ridicat de bucati si tehnicilor de asamblare a invitatiilor.

Ma voi repeta, toate acestea merita daca sunteti dispusi sa aveti modelul mult dorit pentru nunta voastra.

Daca ma intrebi pe mine, te indrum sa alegi invitatiile personalizate. Consider ca, avand in vedere faptul ca nunta e o data in viata (hopefully) merita sa fii prezent in tot ceea ce organizezi si sa acorzi atentie fiecarui detaliu in parte. Trasforma-ti ziua intr-una de neuitat si fa din procesul de planificare un drum presarat de amintiri nepretuite.