Buna!

Ma bucur sa te cunosc. Numele meu este Oana si, mai intai de toate, imi doresc sa iti povestesc despre mine. Sunt sigura ca ai ajuns aici pentru a vedea daca suntem pe aceiasi lungime de unda si daca pot fi alaturi de tine pentru minunatul proces de organizare a nuntii voastre ideale.
wedding planning cluj

 

Reprezint conceptul “Plan My Wedding” intru totul. Povestea noastra ca entitate este una destul de simpla. La fel ca tine, visul de a deveni mireasa mi s-a implinit anul trecut in luna octombrie, fiind cea mai deosebita zi din viata mea si a sotului meu, pana in prezent. Inainte de eveniment, am avut nevoie de toate resursele posibile pentru a transforma respectiva zi in ceva de neuitat.

Am fost logoditi timp de 2 ani, iar dupa momentul cererii a inceput asa-zisa nebunie pentru a organiza fiecare detaliu pe placul nostru. Sunt o perfectionista, astfel ca, fiecare element a fost important pentru mine. Primul an de logodna a fost mai putin alert, am selectat cele mai importante servicii pentru eveniment: sala, muzica, fotograful si videograful. Iar din cel de-al doilea, totul a devenit mai real, palpabil si mai aproape de minunata zi.

De ce am inceput “Plan My Wedding”? Datorita faptului ca, in marea mea obsesie, nu gaseam sub nicio forma modelul de invitatii care sa ne reprezinte. Solutia a venit din partea sotului meu drag care, cu mult curaj, mi-a spus: “haide sa facem un model al nostru, exact cum ti-l inchipui”. Zis si facut. Modelul a determinat paleta de culori pe care am avut-o la nunta si punctul de pornire pentru toate decoratiunile. Am inceput pentru noi, iar reactiile au fost peste asteptari.

wedding planning cluj

Dupa nunta noastra, din ce in ce mai multi prieteni ne-au cerut sfaturi, recomandari, tips & tricks pentru o zi la fel de relaxanta precum ziua nuntii noastre. Iar dupa nunta, mi s-a facut dor sa vorbesc despre acest subiect atat de frumos, incat am cautat modalitati sa ma exprim.

Nu am ezitat sa continui sa creez invitatii si modele pentru cei apropiati, pana cand am decis sa le fac cunoscute si in mediul online. In acest fel, am cunoscut mirese dornice sa colaboram, am legat prietenii, si, nu in ultimul rand, am avut din nou, un motiv sa vorbesc despre nunta.

Toate acestea m-au adus aici, scriindu-ti tie, viitoare mireasa, povestea mea si a conceptului “Plan My Wedding”. Iti doresc o zi de neuitat, in care stresul sa nu isi aiba locul, in care sa poti savura linistita cafeaua sau ceaiul de dimineata, in care telefonul sa nu iti sune in disperare, o zi care sa fie doar despre voi doi si despre iubirea voastra.

Personal, ziua nuntii noastre a fost peste ceea ce ne-am inchipuit. Am reusit sa fim relaxati, sa le avem toate organizate si conform programului, sa ne bucuram de ea si sa ne exprimam fericirea continuu, alaturi de toti cei prezenti alaturi de noi.

Scopul acestui blog este sa iti ofer informatii care pe mine, personal m-au ajutat, idei, sfaturi pentru o nunta de neuitat sau alte elemente din aceiasi tema care imi vor trece prin minte.

Iti scriu cu drag si imi doresc sa te ajut. Am creat aceste servicii care sa iti usureze alegerile. Sunt aici pentru tine si pentru ziua voastra. Si voi continua sa iti povestesc din experienta mea.

Ma bucur sa te cunosc!

Cu drag,
Oana 😃