Cui nu ii place iarna? Sau cel putin zapada si puritatea pe care o transmite?

Probabil ai observat ca in articolul precedent nu am abordat subiectul nuntilor desfasurate iarna, pentru ca am dorit sa detaliez aceasta idee. In tara noastra, prea putine mirese aleg sa se casatoreasca iarna. Din diverse motive: prea frig, vremea poate sa lase de dorit, imi murdaresc rochia etc.

Da, sunt cateva motive care te-ar determina sa nu alegi iarna pentru marele eveniment. Insa, daca luam pas cu pas fiecare element al organizarii unei nunti, iti poate fi mai usor. Si logodna poate sa dureze mai putin, dat fiind faptul ca probabilitatea sa gasesti o sala disponibila in lunile ianuarie – februarie, chiar si martie, este mult mai ridicata decat primavara, vara sau toamna.

Winter Wedding – de ce poate fi o optiune
  1. Furnizorii, pe timp de iarna, au o perioada aproximativ fara evenimente (si aici ma refer la nunti), lucru care te poate ajuta sa iti gasesti mai usor si mult mai repede furnizorii potriviti pentru nunta voastra. Nu ar fi excluse si posibilele reduceri pentru prima nunta din sezonul nou de nunti / ultima nunta din sezon a anului curent.
  2. Sala, una dintre cele mai importante alegeri pentru nunta voastra, este si ea intr-o perioada fara rezervari, ceea ce va grabi data nuntii voastre. Cum ar fi sa nu trebuiasca sa astepti 2 ani pentru va casatori, ci poate, doar unul?
  3. Tematica nuntii se poate incadra in peisaj: culori de alb, silver, aranjamente cu ramuri uscate, flori albe in suporti inalti si opulenti – multe idei de luat in calcul (bradul poate fi un reper de inspiratie pentru un decor fabulos)
  4. Buchetul de mireasa – brose argintii care sa sustina tematica nuntii – de altfel, un buchet care iti poate ramane pe viata

Acestea sunt cateva din lucrurile la care eu ma gandesc in momentul in care as dori sa organizez o nunta in anotimpul iarna. O fi frig, insa evenimentul in sine poate sa fie unul cu totul special, daca fiecare detaliu este pus la punct.

Stiu, inca ti-e frica sa nu iti murdaresti rochia, insa, in ziua nunti poti opta pentru sedinta foto indoor, iar sedinta Trash the dress outdoor, unde peisajul va fi memorabil.

Nunta voastra poate fi de neuitat, indiferent de data pe care ati ales-o. Fiecare anotimp are plusurile si minusurile lui. Alege cu sufletul si restului lucrurilor se vor alinea de la sine.

Pe data viitoare!

Cu drag,

Oana 😃

winter wedding
bff2e9ddad5b89e2c1434ae003bd1326 reception-decor-sc-09212015-ky7 unique-winter-wedding-ideas-bridal-musings-wedding-blog-21

Sursa foto: Pinterest