Informatii

Cantitate

Numarul minim de invitatii este de 50 de bucati.

Daca aveti o comanda sub 50 de bucati, se plateste 0.50 bani / buc in plus, datorita numarului mic.

Pentru comenzile peste 50 de bucati, pretul invitatiei ramane cel afisat pe site pentru fiecare invitatie in parte.

Text

Textul se trimite pe e-mail la adresa: contact@planmywedding.ro in varianta finala si cu diacritice, format WORD.

Sunt incluse in pret doua modificari. Modificarile ulterioare pot fi taxate suplimentar, in functie de cat de majore sunt acestea.

Dupa plasarea comenzii si primirea textului in format editabil, cu diacritice, pe e-mail, veti primi o varianta digitala cu modelul final al invitatiei, pentru a putea verifica textul si incadrearea in pagina.

Caracteristici ale invitatiilor

Pentru fiecare invitatie putem modifica urmatoarele:

  • font
  • culoare
  • anumite elemente de design (in functie de dificultatea acestora)
  • dimensiune – in cazul in care dimensiunea creste fata de cea afisata in detaliile invitatiei, pretul creste cu 0.20 bani / cm

Fiecare specificatie trebuie transmisa prin e-mail sau la intalnirile programate.  (pentru cei din Cluj – Napoca care doresc modificari majore sau model personalizat)

Daca se doreste schimbarea fontului, sugeram sa va cautati un font pe 1001fonts.com si sa ne transmiteti numele fontului.

!!! Verificati daca fontul dorit contine sau nu diacritice !!!

Nu suntem responsabili pentru eventualele greseli neobservate de catre client (text, data, ora, locatie).

Pretul invitatiilor nu contine panglica. Daca un model are inclus in pret si panglica / snur, acest lucru va fi enuntat si in descriere. Pretul include prelucrarea invitatiei, cat si textul.

Invitatiile nu contin plic. Daca un model are plic inclus, va fi mentionat in descriere. Acestea au un spatiu special pentru numele familiei invitate la nunta.

In masura in care se doreste plic, pretul acestuia incepe de la 1 ron / bucata. Plicurile se achizitioneaza pe baza de comanda.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca, culoarea invitatiilor poate fi influentata de lumina sau monitorul calculatorului dvs / telefonului.

Comanda si plata

Comenzile se fac fie pe site, prin adaugarea in cos a numarului de invitatii dorite, fie prin intermediul e-mailului, la adresa contact@planmywedding.ro, alaturi de urmatoarele specificatii:

  • denumirea invitatiei dorite
  • text cu diacritice
  • numarul de invitatii dorite
  • numele, nr. de telefon la care va putem contacta
  • adresa pentru livrarea invitatiilor
  • date facturare

Recomandam comandarea prin e-mail doar in masura in care doriti modificari mai deosebite / model personalizat si oferta personalizata.

Invitatiile se predau personal in Cluj-Napoca si, daca reusim, si in Zalau. Pentru invitatiile din alte orase, taxa de transport prin curier este suportata de catre client.  Taxa de transport este de aproximativ 20 ron, prin Fan Curier / DPD Curier. Comanda va ajunge la dumneavoastra in aproximativ 48 – 72 de ore de la depunerea coletului.

Durata comenzii: 10 – 15 zile lucratoare de la aprobarea finala a invitatiei. Perioada se poate extinde daca fluxul de comenzi este ridicat.

Pentru comenzile urgente, pana in 5 zile lucratoare, se percepe o taxa de 100 ron Taxa de urgenta.

Plata se face pe baza de factura, integral sau avans de 50%. Va rugam mentionati cum doriti sa achitati in e-mailul de comanda / in formularul de comanda.

Nota: In masura in care comanda finalizata indeplineste cerintele exprimate in comanda initiala, aceasta se considera corecta. Daca se gasesc greseli dupa predarea comenzii, in masura in care bunul de tipar a fost aprobat, nu ne asumam refacerea acesteia in mod gratuit. Comanda gresita va fi achitata in proportie de 80% sau la un pret discutat si agreat intre parti.

Invitatii Personalizate

Daca nu gasesti modelul potrivit pentru voi pe site, te invitam sa ne scrii pentru a gandi un model unic pentru voi.

Pretul unei invitatii personalizate se calculeaza dupa stabilirea design-ului, dimensiunii, accesoriilor si cartonului ales. Pretul de pornire pentru un design personalizat este de 150 ron (se includ modificarile adiacente pana la agreerea 100% a modelului cu clientul)

Trimite-ne un e-mail pe adresa: contact@planmywedding.ro.

Meniuri si alte articole de papetarie

(etichete candy bar, place cards, etichete pentru sparkles, ghirlanda, guestbook, lista cu invitati pentru chevalet*)

Meniurile pot fi in tema invitatiei alese.

Nu conditionam comandarea meniurilor de cea a invitatiilor. Va oferim cu drag meniurile dorite, dupa design-ul ales.

Procesul pentru comandarea altor articole de papetarie este acelasi precum cel al invitatiilor.

Pentru place card-uri, va rugam sa ne trimiteti lista cu invitatii aranjati alfabetic intr-un document excel pana cel tarziu LUNI, in saptamana dinaintea nuntii  (pentru cei din Cluj-Napoca), respectiv cu 2 saptamani inainte pentru cei din tara.

Oferim si design de lista de invitati, in ce format va doriti, dar nu si print.

Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii.