Servicii de Wedding Planning

 

Plan My Wedding este un concept care se adreseaza viitorilor miri, dornici de o nunta ideala, pana la ultimul detaliu.

A luat nastere ca urmare a organizarii propriei noastre nunti. Astfel ca, noi, Oana si Catalin, vom intelege fiecare nevoie pe care o aveti in legatura cu marele eveniment.

Am fost logoditi timp de 2 ani. Timp suficient pentru o detaliere profunda si o cercetare minutioasa, astfel incat nunta noastra sa bifeze intreaga lista de asteptari pe care ne-am stabilit-o in prealabil. Fiecare detaliu a contat, de la florile naturale de pe tortul mirilor, pana la accesorii memorabile pe fiecare masa cu invitati.

Am explorat multe variante, inainte sa luam deciziile finale, ceea ce veti face si voi. Nu am avut o indrumare, lucru care a pus mici piedici in parcursul pregatirii evenimentului. Cu perseverenta si dorinta de perfectiune, am excelat in comunicarea cu furnizorii, am pus accent pe dorintele noastre si nu ne-am dat batuti.

Este o promisiune pe care o putem face pentru voi. Faptul ca vom lucra cu profesionalism si rabdare, intrucat fiecare element al nuntii voastre sa poarte o semnificatie si sa va reprezinte.

Am pus pasiune in toate pregatirile dinainte de nunta, implicare si mult devotament, cu dorinta ca in ziua nuntii sa ne bucuram de fiecare secunda si sa savuram memorabila amintire.

Iar asta a dat roade! In ziua nuntii fiecare dintre noi a fost relaxat. Ne-am umplut ziua de zambete, oameni dragi si amintiri de neuitat. Ne-am respectat programul pe care l-am stabilit impreuna si l-am transmis si celor implicati.

Iubim nuntile, participam cu drag la fiecare dintre cele la care suntem invitati! De aceea am ales sa transformam pasiunea intr-o activitate de familie. De asemenea, cunoastem fiecare sentiment pe care il experimentati acum! Am trecut si noi prin aceleasi emotii, pe care le-am fructificat.

Ce oferim?

Suntem siguri ca va putem ajuta in organizarea marelui eveniment. Sau, de ce nu, sa va luam aceasta grija de pe umeri. Cunoastem piata, colaboram cu diferiti furnizori, insa cerul este limita. Suntem devotati in a va indeplini fiecare dorinta pe care o aveti pentru nunta voastra de vis.

Poate sunteti in situatia in care nu stiti de unde sa incepeti sau, o parte din organizare este acoperita. Indiferent de stadiul in care va aflati cu detaliile nuntii, va putem ajuta. Oferim urmatoarele servicii de wedding planning:

  • Consultanta – se aplica in cazul in care doriti sa va organizati singuri evenimentul, insa aveti nevoie de sfaturi de specialitate pentru a incepe bunul demers al organizarii
  • Coordonare in ziua evenimentului – aveti toate detaliile stabilite si doriti ca in ziua nuntii programul sa fie respectat si supravegheat indeaproape
  • Organizare de la A la Z – planuim pana la ultimul detaliu nunta voastra ideala

Oferte personalizate

Oferta voastra va fi una personalizata, care sa indeplineasca fiecare cerinta pe care doriti sa o acoperim noi.

Suntem implicati, cunoastem procesul din experienta si prin faptul ca l-am parcurs si noi. Putem empatiza cu emotiile pozitive si negative pe care le aveti si va putem oferi solutii.

Te invitam sa ne ceri o oferta personalizata pentru servicii de wedding planning!